TTC wetranslate Londra’da düzenlenen 2018 FIREX ve IFSEC Yangın ve Güvenlik Fuarlarına katılıyor

Son yıllarda büyük hasarlara sebep olan yangınlarla ilgili medyada çıkan haberlerde baktığımızda büyük bir artış görülüyor ve ne yazık ki bunlardan bazılarında mali hasar bir yana birçok insan yaşamını kaybetti. Sonuç olarak Yangın Güvenliğinin ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Geçtiğimiz son 5 yıldan beri Doğu Londra’da yer alan ExCel fuar alanının ev sahipliği yaptığı FIREX international, IFSEC international ve diğer güvenlik fuarları ile birlikte 3 gün boyunca dünyanın her yerinden katılımcı ve ziyaretçilere açık olacak. Toplamda 5 fuarın eş zamanlı olarak yürütüldüğü bu organizasyona geçtiğimiz yıl 81 ülkeden 140 farklı firma katılmış ve 17.000’den fazla ziyaretçinin ilgisini çekmiştir.

Ürünlerin sergileneceği, sunumların yapılacağı ve birçok networking fırsatının doğacağı bu harika ortamda TTC Genel Müdürü Levent Yıldızgören de ziyaretçi olarak bulunacak. Ürünlerinizi ya da hizmetlerinizi küresel pazarlara açmak istiyorsanız bunların hedeflediğiniz pazarın dilinde olması büyük önem taşır. Şayet ürününüz anlaşılmadığı veya kullanan kişiye bir şey anlam ifade etmediği takdirde kimseye yardımcı olamaz. Biz de ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sergilerken sizleri bu konularda desteklemek için orada olacağız.

Sunduğunuz hizmetlerin, ürünlerin ve yazışmalarınızın hedef pazarınızın diline uygun şekilde çevrilmesi gerekir ve biz de TTC wetranslate olarak sizi bu konuda destelemek adına buradayız.

Londra ExCel fuar alanında, 19-21 Haziran 2018 tarihleri ​​arasında FIREX international ve IFSEC’de sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Çeviri hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi veya ücretsiz fiyat teklifi almak ya da ofisimizi ziyaret edip bir kahvemizi içmek isterseniz +90 541 518 3969’u arayarak ya da izmir@ttcwetranslate.com e-posta adresinden TTC wetranslate’e ulaşabilirsiniz.

Share this :